Nieuwe televisiezender FOX brengt Hollywood entertainment naar Vlaanderen

FacebookTwitterLinkedIn

FOX International Channels maakte vandaag tijdens haar perspresentatie de programmering en digitale strategie bekend van haar nieuwe zender in Vlaanderen: FOX.

 

Naast het al eerder aangekondigde The Walking Dead, zal FOX vanaf 1 oktober ook starten met andere series zoals DaVinci`s Demons en The Flash. Ook Scandinavische toppers als 1864, Blue Eyes en Heavy Water War zullen in de programmering worden opgenomen. Daarnaast zal de zender onder andere de komedieseries Episodes (met Matt Leblanc) en The Mindy Project brengen.

 

FOX heeft haar eigen nieuwe studio bij DB Video in Aartselaar en wil de beste series zo snel mogelijk na de internationale première als eerste op de Vlaamse televisie brengen. Zo brengt FOX het nieuwste seizoen van de populaire serie The Walking Dead al binnen 24 uur na de Amerikaanse première in Vlaanderen.

 

De zender heeft bewust gekozen voor drie vaste gezichten die de kijker dagelijks welkom zullen heten: Véronique de Kock, Noa Neal en Sverre Denis.

 

FOX zal vanaf 1 oktober te zien zijn op kanaal 13 in het basispakket bij Telenet. Kijkers van het pakket Play More genieten dan weer van tal van voordelen: eerdere seizoenen van series integraal bekijken, maar ook eerdere afleveringen van de actuele seizoenen bekijken wanneer ze dat wensen.