Over MediaSpecs

Onze missie

MediaSpecs is het platform voor mediaspecialisten in België en Frankrijk. Onze missie is om het werk te vergemakkelijken van alle actoren in de media. Sinds 2008 zijn we de unieke centrale informatiebron voor mediaplanning. In een complex medialandschap zorgen wij daarmee voor structuur en transparantie.

First Time Right is ons principe: meteen juiste en actuele informatie hebben voor de aanmaak van een mediaplan levert tijdswinst op en zorgt voor een vlotter verkoop- en aankoopproces.

MediaSpecs is een Belgisch bedrijf met een vaste kern van medewerkers. Het is ongebonden, dus zonder banden met mediabedrijven of agentschappen.

We maken graag kennis. Contact

Voor wie?

Alle media, uitgevers en regies worden met al hun gegevens opgenomen in de database. Mediabureaus, reclamebureaus, PR-agentschappen en adverteerders krijgen via een jaarabonnement toegang tot de intuïtieve zoekmachine en kunnen plannen maken en exporteren. MediaSpecs bemoeit zich niet met de transactie. De focus ligt op het organiseren, structureren en aanleveren van informatie, ook via API.

Zeg maar ‘data as a service’.

Hoe we werken?

Op vraag van de markt zijn we sinds 2021 MediaSpecs Next Level. In onze totaal vernieuwde software, die nog intuïtiever is, bieden we een verrijkte database met meer gedetailleerde gegevens en meer zoek- en exportfuncties. Zo zijn we een echte gebruikstool met granulaire data, die dient voor zowel reclamecampagnes als voor de opmaak van perslijsten.

Nieuwsgierig? Vraag hier een demo aan.

Alles voor de mediacommunity

MediaSpecs is “het platform voor mediaspecialisten”. Het hart daarvan is uiteraard onze unieke database. Daarnaast volgen we op de website ook de media-actualiteit, onder de rubrieken News, Insights en Agenda. Elke maandagochtend vinden ruim 3.300 geïnteresseerde lezers onze Newsletter in hun mailbox.

Contacteer ons om te adverteren op deze nieuwskanalen of om een vacature bekend te maken.