Over de Database

MediaSpecs: het hele medialandschap in één zoekmachine

 • Drietalige online database, met actuele gegevens van ALLE reclamemedia in België en Luxemburg: reclametarieven, redactionele kalenders, contactgegevens, enz.
 • Bron van informatie en inspiratie voor mediaspecialisten
 • Gebruikers: mediabureaus, reclamebureaus, PR-bureaus, adverteerders en andere mediaprofessionals

Ontdek hoe wij kunnen helpen met uw speurtocht door het hele medialandschap en vraag een gratis en vrijblijvende demo.

Lees meer over de missie van MediaSpecs en hoe we werken.

Mediaplanners in bedrijven

MediaSpecs toont welke media interessant zijn voor jullie klanten. Dit geeft meer inzicht in alle mogelijkheden en is de basis voor verdere planning.

Mediaplanners in agentschappen

Mediaplanners hebben behoefte aan een compleet beeld van alle mogelijkheden, met nuttige detailinformatie. MediaSpecs verzamelt reclametarieven, redactionele kalenders, contactgegevens (commercieel en redactioneel), bereikcijfers, enz.

Mediabedrijven / Publishers

MediaSpecs geeft visibiliteit aan alle mediabedrijven om hun media-aanbod op het juiste moment in de kijker te zetten bij mediaplanners.

Testimonials van onze klanten

 • “MediaSpecs is een geweldig initiatief! Ik gebruik het sinds het begin. Dit platform vult een leegte in onze sector en is gebruiksvriendelijk, compleet en constant up-to-date. Wat wil je nog meer?”

  Charles Henry (Client Leader, Mindshare)

 • “Op één website zijn de meest actuele gegevens van de verschillende media gebundeld. Op een snelle en eenvoudige manier heb je toegang tot de meest accurate media-informatie, waardoor we niet altijd ons mediabureau moeten belasten om snel info te krijgen over bijvoorbeeld verschijningsdata of reclametarieven. Erg tijdsefficiënt dus.”

  Greet Anthoni (PR Manager, A.S. Adventure)

 • “MediaSpecs is ook voor adverteerders interessant, zeker diegenen die (een deel van) hun media in-house aankopen. Adverteerders weten door MediaSpecs welke aanbieders er zijn op de markt.”

  Zaki Lahbib (Media Manager, UBA Belgium)

 • “Als regelmatige gebruiker van MediaSpecs waardeer ik vooral de functie die mij toelaat om via Excel een selectie te maken van titels met hun belangrijkste informatie. De wekelijkse newsletter informeert ons bovendien over nieuwe, verdwenen of gewijzigde media. MediaSpecs is een praktische tool die je zeker moet ontdekken.”

  Muriel Leclercq (Connection Advisor, Space)

 • “MediaSpecs is een onmisbare tool geworden voor media-agentschappen. Het biedt o.a. hulp bij het maken van een eerste ontwerp van een mediaplan, maar ook bij een aanbeveling voor een jaarstrategie. Bovendien houdt het ons elke dag op de hoogte van de laatste veranderingen binnen het medialandschap. De gebruiksvriendelijke opbouw van de database wijst zowel juniors als meer ervaren mensen de weg binnen het grote media-aanbod.”

  Lauren Vansweevelt (Client & Transition Lead Belux, Publicis Groupe)

 • “MediaSpecs biedt ons en onze klanten duidelijk toegevoegde waarde: als regie krijgen we nu nog meer orders. Adverteerders hebben het vandaag moeilijk om een overzicht te krijgen van alle advertentiemogelijkheden. De MediaSpecs-zoekmachine speelt hier handig op in.”

  Peter de Vester (Managing Partner, Moizo)

 • “Bij Fightclub werken we ook voor bedrijven in specifieke niches. Dan is het handig om op een efficiënte manier een goed beeld te krijgen van alle beschikbare mogelijkheden, digitaal maar ook offline.”

  Vincent Jonkers (Programmatic Lead, Fightclub)

 • “Vooral in onze planning van B2B-printmedia is MediaSpecs een onmisbare tool. Je vindt in enkele muisklikken alle bladen die gelezen worden door het beoogde doelpubliek. Maar ook voor de buying is het een handig werkinstrument: het tijdrovend werk om tarieven en aanleveringsgegevens te verzamelen, wordt via MediaSpecs tot een minimum herleid. Ik zou het niet meer kunnen missen!”

  Reinhard Van den Bergh (Account Director, DM&S)

 • “MediaSpecs is dé tool voor elke adverteerder die op ieder moment over complete en betrouwbare informatie van alle media in België en Luxemburg wil beschikken. De database geeft snel antwoord op alle eerstelijnsvragen van mijn interne klanten, zonder mijn agentschap te moeten storen. De newsletter geeft mij een handige samenvatting van al wat beweegt in het medialandschap.”

  Yves De Voeght (Media Manager, Coca-Cola Belgium)

Adverteren op de website en in de newsletter van MediaSpecs

Zet uw media, bedrijf of event extra in de kijker bij alle media- en marketingspecialisten.

Zoeken naar Franse media

Voor al uw vragen over Franse media kan u terecht bij MediaSpecs.fr.