Over MediaSpecs

MediaSpecs: het hele medialandschap in één zoekmachine

 • Drietalige online database
 • Actuele gegevens van ALLE reclamemedia in België en Luxemburg: reclametarieven, redactionele kalenders, contactgegevens, enz.
 • Bron van informatie en inspiratie voor mediaspecialisten
 • Gebruikers: mediabureaus, reclamebureaus, PR-bureaus, adverteerders en andere mediaprofessionals

Ontdek hoe wij kunnen helpen met uw speurtocht door het hele medialandschap.

Contacteer ons voor een vrijblijvende en gratis demo om de werking van de database te ontdekken.

Mediaplanners in bedrijven

MediaSpecs toont welke media interessant zijn voor jullie klanten. Dit geeft meer inzicht in alle mogelijkheden en is de basis voor verdere planning.

Mediaplanners in agentschappen

Mediaplanners hebben behoefte aan een compleet beeld van alle mogelijkheden, met nuttige detailinformatie. MediaSpecs verzamelt reclametarieven, redactionele kalenders, contactgegevens (commercieel en redactioneel), bereikcijfers, enz.

Mediabedrijven / Publishers

MediaSpecs geeft visibiliteit aan alle mediabedrijven om hun media-aanbod op het juiste moment in de kijker te zetten bij mediaplanners.

Testimonials van onze klanten

 • “MediaSpecs is dé tool voor elke adverteerder die op ieder moment over complete en betrouwbare informatie van alle media in België en Luxemburg wil beschikken. De database geeft snel antwoord op alle eerstelijnsvragen van mijn interne klanten, zonder mijn agentschap te moeten storen. De newsletter geeft mij een handige samenvatting van al wat beweegt in het medialandschap.”

  Yves De Voeght (Media Manager, Coca-Cola Belgium)

 • “Op één website zijn de meest actuele gegevens van de verschillende media gebundeld. Op een snelle en eenvoudige manier heb je toegang tot de meest accurate media-informatie, waardoor we niet altijd ons mediabureau moeten belasten om snel info te krijgen over bijvoorbeeld verschijningsdata of reclametarieven. Erg tijdsefficiënt dus.”

  Greet Anthoni (Media & PR, A.S. Adventure)

 • “MediaSpecs is een geweldig initiatief! Ik gebruik het sinds het begin. Dit platform vult een leegte in onze sector en is gebruiksvriendelijk, compleet en constant up-to-date. Wat wil je nog meer?”

  Charles Henry (Client Leader, Mindshare)

 • “Als regelmatige gebruiker van MediaSpecs waardeer ik vooral de functie die mij toelaat om via Excel een selectie te maken van titels met hun belangrijkste informatie. De wekelijkse newsletter informeert ons bovendien over nieuwe, verdwenen of gewijzigde media. MediaSpecs is een praktische tool die je zeker moet ontdekken.”

  Muriel Leclercq (Media Coordinator, MediaCom)

 • “Vooral in onze planning van B2B-printmedia is MediaSpecs een onmisbare tool. Je vindt in enkele muisklikken alle bladen die gelezen worden door het beoogde doelpubliek. Maar ook voor de buying is het een handig werkinstrument: het tijdrovend werk om tarieven en aanleveringsgegevens te verzamelen, wordt via MediaSpecs tot een minimum herleid. Ik zou het niet meer kunnen missen!”

  Reinhard Vandenbergh (Account Director, DM&S)

 • “MediaSpecs biedt ons en onze klanten duidelijk toegevoegde waarde: als regie krijgen we nu nog meer orders. Adverteerders hebben het vandaag moeilijk om een overzicht te krijgen van alle advertentiemogelijkheden. De MediaSpecs-zoekmachine speelt hier handig op in.”

  Peter de Vester (Managing Partner, Moizo)

Adverteren op de website en in de newsletter van MediaSpecs

Zet uw media, bedrijf of event extra in de kijker bij alle media- en marketingspecialisten.

Zoeken naar Franse media

Voor al uw vragen over Franse media kan u terecht bij MediaSpecs.fr.