Themazender VTM Non-Stop Dokters vervelt tot VTM Non-Stop 90’s

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf maandag 1 april wordt themazender VTM Non-Stop Dokters het nieuwe VTM Non-Stop 90’s. Daarop zullen de hele dag door de allergrootste nineties klassiekers elkaar opvolgen: buitenlandse series die in het collectief geheugen gegrift staan, zoals The X-Files, Baywatch of Beverly Hills 90210.

VTM Non-Stop 90’s neemt de plek in van VTM Non-Stop Dokters, het themakanaal dat op 9 januari 2023 gelanceerd werd. Het themakanaal krijgt op geregelde basis een nieuwe invulling. Met VTM Non-Stop 90’s kunnen kijkers 7 dagen op 7, 24u op 24 genieten van de beste internationale reeksen uit de jaren 90. De zender biedt elke dag een andere serie aan in loop. Instappen kan dus op eender welk moment van de dag of nacht.

Tijdens de eerste week start VTM Non-Stop 90’s met Beverly Hills 90210 op maandag, The X Files op dinsdag, Married With Children op woensdag, Baywatch op donderdag en JAG op vrijdag. In het weekend worden de reeksen non-stop hernomen. Later dit jaar worden andere klassiekers zoals Dawson’s Creek, NYPD Blue, Walker, Texas Ranger, Home Improvement en Spin City aan het programmaschema toegevoegd.

Wie niet tot 1 april kan wachten om terug in de nostalgische jaren 90 te duiken, kan volgende week alvast terecht bij VTM 4. Van maandag 25 tot vrijdag 29 maart pakt de zender uit met een nineties week, waarin elke dag een iconische film uit de jaren 90 te zien is. Op maandag is dat de klassieker A Few Good Men, op dinsdag Cliffhanger, op woensdag Goldeneye en op donderdag Barb Wire. The Flintstones en Hot Shots sluiten de 90’s week af op vrijdag.