Tutorials + MediaSpecs Plus

Wil je ook meer weten over de mogelijkheden van de MediaSpecs Database?

Onze tutorials hieronder leggen de nodige basis en breiden je bestaande vaardigheden verder uit.

Leer welke info de Database bevat, welke zoekmogelijkheden er zijn, hoe je informatie kunt bewaren, delen en exporteren, en ontdek onze handige tips om alles uit je abonnement te halen. Zelfs onze meest fervente gebruikers leren zo nu en dan nog iets bij, neem dus zeker een kijkje bij onze tutorials met tips en tricks.

De grootste uitbreiding in de state-of-the-art technologie van de MediaSpecs Database zit ‘m echter in de mediaplanner-tool MediaSpecs Plus. Laat de tutorial hiernaast je alles vertellen over de mediaplanner-functies.

Samenwerken met collega’s en klanten was nooit makkelijker.

Media, mensen en bedrijven in de MediaSpecs Database

 

Welke info bevat de Database? Ontdek alle media, redactie- en salesprofielen, en bedrijven in de mediasector.

Zoeken in de Database met onbeperkte filters

 

Filters per thema, doelgroep, regio, taal, enz. Vorm onbeperkt combinaties van filters om tot specifieke resultaten te komen, en groepeer filters om je net wijder te spannen.

Slim bewaren en exporteren naar bruikbare lijsten

 

Hoe kun je informatie in de Database bewaren in selectie-lijsten? En hoe exporteer je die info naar een bewerkbare Excel of pdf?

Tips en tricks voor gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie

 

Ontdek onze handige tips om alles uit je abonnement te halen. Zelfs onze meest fervente gebruikers leren zo nu en dan nog iets bij.

Graag info over een abonnement op de Database?

Zie hier onze tarieven voor mediaplanners, agentschappen, mediabedrijven, enz. Voor meer info over de werking van MediaSpecs, klik hier.

Wat zeggen je peers in de sector over MediaSpecs? Zie hun testimonials.

Neem gerust contact op voor een gratis demo, of voor eender welke vraag of opmerking.

Voor een gratis demo: Vul hieronder uw gegevens in voor een vrijblijvende demo via Teams (individueel of samen met uw collega’s) om meer uitleg te krijgen over het gebruik van MediaSpecs.

Wij tonen u alle functionaliteiten en handige tips & tricks die u onmiddellijk laten kennismaken met de rijkdom en gebruiksvriendelijkheid van de zoekmachine.

Na deze demo krijgt u een tijdelijke proeflogin om verder te ontdekken hoe MediaSpecs u kan helpen in uw dagelijks werk. U kan meteen ook alle mogelijkheden tonen aan uw collega’s.