Warner Bros. Discovery lanceert HGTV (Home & Garden TV)

FacebookTwitterLinkedIn

De interieur- en lifestylezender HGTV (Home & Garden TV) is vanaf 27 maart ook te ontvangen in België. HGTV is te bekijken via Telenet (EPG 41, Wallonië EPG 133) en later ook bij meer providers.

De zender, ooit begonnen in de ​Verenigde Staten, is inmiddels al in meer dan 93 landen beschikbaar. Met een breed scala aan interieurinspiratie- en verbouwingscontent kan men hier terecht voor alles in en rondom het huis. HGTV laat de werelden zien van mensen met mijlpalen die zij willen behalen in hun interieur-, renovatie- of andere huisprojecten.

Bekende HGTV-programma’s dit voorjaar zijn onder andere Celebrity IOU, waarin de broers Jonathan en Drew Scott samen met celebrities huizen een complete make-over geven. In de bergen van Colorado werken drie teams aan het verbouwen van drie eenvoudige berghutten tot droompaleizen in het spannende Battle On The Mountain. Ontwerper David Bromstad staat dan weer klaar om enkele loterijwinnaars te helpen bij het vinden van hun droomhuis in een nieuw seizoen van My Lottery Dream Home en de excentrieke rapper Lil John haalt tenslotte mensen uit hun comfortzone door de indeling van hun huis net even anders en kleurrijker te maken.

Tatiana Lagewaard, Head of Content & Programming bij Warner Bros. Discovery: “We zijn blij de zender HGTV aan het Warner Bros. Discovery-portfolio toe te mogen voegen en daarmee dit mooie merk naar België te halen. Met ‘content dat staat als een huis’, zoals de programma’s Fixer To Fabulous en No Demo Reno, zijn we de aangewezen plek voor interieurfans en renovatieliefhebbers. Tegelijkertijd wordt HGTV ook een partij die adverteerders en commerciële partners direct in verbinding brengt met een specifieke lifestyle-doelgroep. Ons doel is om met HGTV een bron aan inspiratie te zijn, maar ook een zender om bij te relaxen.” ​ ​ ​