Een activiteit bekendmaken? Laat het ons weten.

Laden Evenementen
commpass
18:30 - 22:30

Blockchain@Advertising

Dit is een extra session, waarbij CommPass als host fungeert van Blockchain Vlaanderen, een meetup groep die elke 3 maanden samenkomt om te discussiëren over Blockchain gerelateerde materies.

Meer weten
bam; Mediahub Brussel
08:30 - 18:00

BAM Legal Day

GDPR: are you ready for it? Op 24 mei houdt BAM haar jaarlijkse Legal Day. Het programma betreft voornamelijk GDPR, maar ook de stand van de Europese hervorming van de e-privacy wetgeving.

Meer weten
media marketing
12:00 - 15:00

The Future of OOH

Net zoals de nieuwe Out-of-Home studie van het CIM vindt het oudste der media zichzelf opnieuw uit, mede dankzij digitale technologieën, targeting en innoverende systemen die de ontwikkeling van de openbare ruimte begeleiden.

Meer weten
08:30 - 19:00

Content Marketing Fast Forward

Custo introduceert het bekende Nederlandse #CMFF voor het eerst in België. Het thema van deze eerste editie: “Content, the New Frontier of Marketing”

Meer weten
gondola day 2018
10:00 - 18:30

Gondola Day

Gondola Day is de ideale gelegenheid om samen met een aantal experts die nu al de lijnen voor morgen uitzetten te bekijken en te leren hoe de toekomst van de retail en FMCG er zal uitzien.

Meer weten
16:00 - 23:00

Belgian Corporate Video Festival

Op 31 mei staat het Belgian Corporate Video Festival op het programma. Het bekroont elk jaar de beste videoproducties die bedrijven en organisaties realiseren om hun interne en externe communicatiedoelstellingen te versterken.

Meer weten