Een activiteit bekendmaken? Laat het ons weten.

Laden Evenementen
16:00 - 19:30

GDPR: New Data Protection Regulation

De Europese nieuwe wetgeving over de bescherming van persoonsgegevens treedt in werking vanaf mei 2018. Deze workshop zal je helpen om de bepalingen te begrijpen, om de nodige maatregelen te treffen en deze maatregelen te implementeren.

Meer weten
email summit
12:00 - 18:00

Email Summit

How to make your campaigns more successful than ever? During one afternoon, renown speakers will explore how brands are executing automation in email, optimization, personalization, database management, etc.

Meer weten
retaildetail-congress
14:00 - 22:00

RetailDetail Congress

Na de vele doodverklaringen aan het adres van de fysieke winkel, moeten we ons dringend de vraag stellen of ook online shoppen niet al op sterven na dood is. Het RetailDetail Congress vindt dit jaar plaats op donderdag 27 april.

Meer weten
boa awards
19:00 - 23:30

Best of Activation Awards

Brand activation is a craft. The Best of Activation Awards reward those cases displaying the highest degree of craftsmanship with a special prize.

Meer weten
18:30 - 23:30

AMMA Awards

Op 4 mei vindt de 11de editie van de AMMA plaats. Deze awards hebben als doel het marketing- en communicatievak te promoten door de beste resultaten inzake media-expertise van het land te bekronen.

Meer weten
fuel by medialaan
09:00 - 17:30

Fuel by Medialaan

Welke trends en innovaties maken vandaag het verschil voor morgen? Dat ontdek je op Fuel, een gloednieuw innovatieseminarie georganiseerd door MEDIALAAN.

Meer weten
cuckoo awards
18:30 - 22:30

Cuckoo Awards

De Cuckoo Awards bekronen de beste direct marketingcampagnes in drie categorieën: creativiteit, effectiviteit en content. Het gala vindt plaats in dancing Carré te Willebroek op donderdag 11 mei vanaf 18u30.

Meer weten