Telenet pakt uit met Play Sports Open: nieuwe gratis sportzender voor alle Telenet TV-klanten

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf dinsdag 2 februari voegt Telenet een nieuwe lineaire zender toe aan zijn basisaanbod. Op Play Sports Open vinden alle Telenet TV-klanten een selectie van wedstrijden uit verschillende competities van Play Sports. Zo zullen er wedstrijden getoond worden uit de Premier League, Europa League, Eredivisie, ATP en WTA Tennis, Belgisch Hockey en Basketbal, Veldrijden, Formule 1 en MXGP.

Het aanbod wordt vervolledigd met eigen programma’s en documentaires. Speciaal voor de nieuwe zender worden enkele luchtige, nieuwe sportprogramma’s ontwikkeld zoals een editie van ‘De Container Cup’ voor beloften, een EK-quiz ‘Match van de Waarheid’ en topdocumentaires over het reilen en zeilen bij voetbalclubs zoals RSC Anderlecht en Royal Antwerp.

De nieuwe gratis zender past in de strategie van Telenet om altijd het beste entertainment te selecteren voor zijn klanten, en hen tegelijk ook net dat ietsje meer aan te bieden. Play Sports Open schiet op 2 februari om 18u uit de startblokken met een openingstalkshow, gevolgd door twee matchen uit de Premier League. Alle Telenet TV-klanten vinden de zender vanaf dan terug op kanaal 11.

Het volledig aanbod van Play Sports Open kan u hier terugvinden.