Telenet kiest voor AdSomeNoise

FacebookTwitterLinkedIn

Telenet was op zoek naar een sterke en betrouwbare partner voor automatisatie, creatie en innovatie. Na een intensieve pitch koos het bedrijf voor AdSomeNoise. Zij zullen als digital agency van Telenet nauw samenwerken met TBWA, VML en Wavemaker, die al tot het bestaande ecosysteem van de groep behoorden.

Voor AdSomeNoise is deze samenwerking een opsteker voor hun groeiambities. Doel is om het bedrijf verder uit te bouwen tot een toonaangevend onafhankelijk reclamebureau dat een aanvulling vormt op de klassieke (netwerk)bureaus of er een alternatief voor is.

Steven Verbruggen, Managing Director van AdSomeNoise: “Digital zou vandaag eigenlijk niet meer als een aparte discipline mogen gezien worden, maar als een evidentie en met wereldwijd 70% van de reclamebestedingen ook een commerciële realiteit. Toch merken we dat de taal van de reclame en de taal van de technologie elkaar nog altijd niet goed verstaan. De sector werkt nog op dezelfde manier als 30 jaar geleden, maar heeft de output aangevuld met andere media en tactieken. Telenet heeft aangevoeld dat AdSomeNoise de ideale partner is om te helpen bij die acceleratie.”

Sylvie Irzi, VP Commercial bij Telenet: “We moeten vanuit Telenet nog meer beginnen te denken in termen als end-to-end journeys, tracking, optimalisatie en learning & improving op het niveau van onze creaties. Hoe bewegen onze klanten en prospects zich, wat zien ze, wat zoeken ze, wat denken ze en wat moeten we hen vertellen? Met behulp van technologie is het steeds meer mogelijk om de relevantie in die journeys aan te passen aan de verschillende ontvangers. Maar dan heb je wel kennis nodig van strategie, creatie, technologie en media. AdSomeNoise voldoet aan die criteria.”