Najaar 2018: ZES pakt uit met NRJ-ochtend en nieuwe seizoenen van vaste waarden

FacebookTwitterLinkedIn
zes

Op maandag 3 september gaat de nieuwe radiozender NRJ Vlaanderen on air. Kim Muylaert bijt om 6 uur de spits af. NRJ is dagelijks te volgen op ZES en te beluisteren via FM, online via NRJ.be/nl en later ook via DAB+.

Het najaar van ZES is er één vol actie en spanning, want the usual suspects tekenen opnieuw present. In september flitst Supergirl voorbij in het derde seizoen en nieuwe afleveringen van Legends of Tomorrow maken vanaf november hun opwachting. Ook de nieuwe seizoenen van The Blacklist en Hawaii Five-O komen er later dit najaar aan.

ZES richt dit najaar zijn schijnwerpers ook opnieuw op The Emmy Awards en zal de hoogtepunten van de uitreiking op maandag 17 september uitzenden.

Bovendien pakt de zender uit met enkele spannende filmthema’s. September staat (telkens op maandag) in het teken van bloedstollende disaster movies en in de herfstvakantie is het de beurt aan enkele Halloweenfilms. Zo staan onder andere de premières van Annabelle, Wolves at the Door en The Apparition op het programma.

Meer info leest u op de website van ZES.