Joe lanceert twee nieuwe zenders met muziek uit de jaren 70 en 80

FacebookTwitterLinkedIn
Joe

Joe, de tweede radiozender van Medialaan naast Qmusic, lanceert vandaag twee nieuwe zenders die zowel online, via de Joe-app als via DAB+ te beluisteren zijn: Joe 70’s en Joe 80’s. Op deze nieuwe zenders kan iedereen non stop luisteren naar de beste hits uit de jaren 70 en 80, op de hoogte blijven van de actualiteit met nieuws- en weerupdates én de ochtendshow met Sven Ornelis en Anke Buckinx beluisteren.

Luisteraars van de nieuwe zenders krijgen alle actuagesprekken uit de ochtendshow van Joe te horen, maar alle muziek is wel aangepast naar de beste hits uit de 70’s en de 80’s. De ochtendshow van Joe is op deze manier dus voortaan op drie zenders te horen.

Sven Ornelis, DJ bij Joe: “Voor mij is dit even revolutionair als toen ik voor de eerste keer een radioshow maakte waarbij ik zelf achter de knoppen stond en alles zelf technisch kon bedienen. We zijn er met onze ochtendshow nu op drie zenders en je kan zelf de muziek kiezen die je wil horen, hoe leuk is dat?”.

An Caers, radiodirecteur bij Medialaan: “We weten dat 7 op 10 luisteraars meer themazenders wil rond bepaalde muziekstijlen of specifieke inhoud, dus dit is een eerste stap om tegemoet te komen aan die vraag. Wie fan is van de 70’s of de 80’s én van Sven & Anke kan vanaf nu opstaan met zijn vertrouwde ochtendshow en ervoor, erna en tijdens enkel de beste hits horen uit dat decennium”.