Laura Van Waeyenberge versterkt het management team van Growth Inc. als COO

FacebookTwitterLinkedIn

Growth Inc. versterkt het management team met Laura Van Waeyenberge die aan de slag gaat als Chief Operating Officer (COO). De komst van Van Waeyenberghe kadert in de groei die het bureau op enkele jaren tijd kan voorleggen. Het strategisch communicatiebureau uit Antwerpen, dat in handen is van managing partners Olivier Van Horenbeeck en Peter De Keyzer, is in drie jaar tijd uitgegroeid tot een belangrijke uitdager en innovator op de Benelux markt van strategische adviesverlening op vlak van communicatie en public affairs.

“Wij zijn heel blij dat Laura ons management team vervoegt. We groeien sterk en Laura kan met haar ruime ervaring Growth Inc. de gepaste omkadering en ondersteuning geven om deze groei te ondersteunen. Haar positieve mindset en grote toewijding passen perfect bij onze bedrijfscultuur”, aldus Van Horenbeeck en De Keyzer.

Van Waeyenberghe zal als Chief Operating Officer mee instaan voor het inhoudelijke klantennetwerk en de verdere professionalisering van Growth Inc. Ze kijkt er alvast erg naar uit: “Ik kom zelf uit een ondernemende familie en dit jonge ondernemersverhaal van Peter en Olivier spreekt me enorm aan. Vooral de passie en de drive waarmee beiden het Growth Inc. verhaal laten groeien is aanstekelijk. De hands-on approach en het durven out-of the-box voorstellen doen aan klanten is verfrissend in deze sector. Daar wil ik heel graag mee mijn schouders onder zetten.”

Van Waeyenberghe heeft reeds ervaring in corporate communicatie en public affairs, zowel binnen communicatiebureaus als verschillende bedrijven. Zo bekleedde ze de functie van communication manager en woordvoerder bij Media Markt en Uplace en leerde ze het consulting vak bij Whyte Corporate Affairs en Hill+Knowlton Strategies Brussels.