Growth Inc. werkt samen met Joost Houtman

FacebookTwitterLinkedIn

Strategisch communicatiebureau Growth Inc. en Joost Houtman gaan structureel samenwerken. Houtman, behalve content marketeer ook o.a. copywriter en schrijver, zal het team van Growth Inc. als Senior Creative Advisor bijstaan.

Iedereen heeft een verhaal, elke mens, elk bedrijf, elke organisatie, en dat probeer ik zo glashelder mogelijk te creëren zodat het kan overtuigen, opvallen en intrigeren. Verhalen zijn essentieel voor alle mogelijke vormen van impactvolle communicatie”, vertelt Joost Houtman.

Impact creëren voor klanten is de ambitie van Growth Inc. “Aandacht verwerven is niet voldoende om duurzame effecten te genereren. De samenwerking met Joost zal ons helpen om nog beter op een creatieve en verhalende wijze de brug te slaan van strategie naar uitvoering”, zeggen managing partners Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck.

Joost Houtman bracht al eerder inspirerende verhalen tot leven van organisaties zoals Belfius Insurance, Carrefour, Novartis, Nutricia, Agfa Gevaert, Port of Antwerp, Golazo, Trendwolves, Fair Trade Max Havelaar en DPG Media.