Growth Inc. gaat samenwerking aan met Brieuc Van Damme

FacebookTwitterLinkedIn

Het strategisch communicatiebureau Growth Inc. en econoom Brieuc Van Damme gaan samenwerken rond gezondheidszorg in België. Gezondheidszorg is één van de belangrijkste maatschappelijke sectoren voor ons land. Belgen behoren tot de gezondste burgers op deze planeet en het systeem van gezondheidszorg wordt als één van de beste ter wereld beschouwd. Met de vergrijzing stijgen echter de noden, dankzij de technologische vooruitgang ontploffen daarentegen de mogelijkheden. Bedrijven en beleidsmakers moeten proberen om met hun kennis en het doorvoeren van talrijke hervormingen de spectaculaire en belangrijke evoluties mee vorm te geven.

Brieuc Van Damme, voormalige adjunct-kabinetschef van Minister Maggie De Block, legt uit: “De omgeving verandert snel, het maatschappelijk belang van de gezondheidszorg is groot en daarom is het cruciaal voor bedrijven om invloed en impact te kunnen verwerven. Door deze samenwerking kunnen we samen vanaf nu het hele pakket diensten aanbieden: van technische analyse tot strategisch advies, van externe communicatie tot public affairs en alles daar tussenin. “

Ook bij Growth Inc. is men opgetogen over de samenwerking en beseft men de opportuniteiten die hieruit kunnen voortvloeien. “We stellen vast dat met die steeds groter wordende complexiteit, ook de vraag naar technische expertise en strategische inzichten groeit. Om duurzame antwoorden te formuleren moeten verschillende stakeholders samen worden gebracht om creatieve oplossingen te vinden. Het sluitstuk van zo’n strategie moet dus een goed doordachte en creatieve communicatie zijn. Dankzij deze kruisbestuiving zullen we ons nog beter kunnen positioneren voor klanten uit de sector van de gezondheidszorg, biotech en farma.” aldus Olivier Van Horenbeeck, Managing Partner van Growth Inc.