Growth Inc. groeit verder met nieuwe Communications Managers Renate Hufkens en Julie Verreth

FacebookTwitterLinkedIn

Het strategisch communicatiebureau Growth Inc. bouwt haar groeiverhaal verder uit en werft met Renate Hufkens en Julie Verreth twee bijkomende Communications Managers aan.

Managing partners Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck zetten met deze aanwervingen een volgende stap voor Growth Inc.

Peter De Keyzer: Met hun komst versterken we onze expertise op gebied van communicatie, stakeholdermanagement, public affairs en mediarelaties.

Olivier Van Horenbeeck: “De komst van Julie en Renate past perfect in ons groeiverhaal. De afgelopen 3 jaar zijn we uitgegroeid tot een belangrijke uitdager op de Beneluxmarkt van strategische communicatie en public affairs”.

Renate heeft ruime ervaring in politiek, beleid en communicatie. Zo was ze was onder meer federaal parlementslid voor de N-VA. Ze behaalde dit jaar haar MBA aan de Vlerick Business School. Julie was hiervoor actief bij Voka Antwerpen, waar ze de belangen van productiebedrijven behartigde. Ze stond bovendien mee aan de wieg van het Vlaams Jeugdparlement.