Joe viert de jaren ’90 met een comeback van Peter Hoogland

FacebookTwitterLinkedIn

Van maandag 12 tot vrijdag 16 november staan de jaren ’90 centraal op Joe tijdens “Celebrate the 90’s”. De hele week worden de 900 beste 90’s-hits gedraaid, gekozen door de luisteraars. Voor de gelegenheid presenteert Peter Hoogland na bijna 20 jaar weer zijn radioprogramma “Het Land van Hoogland”. “De klokken hebben gesproken, de nacht is gevallen. De sterren zijn weg…”. Deze iconische intro weergalmt nog steeds in het achterhoofd van de radioluisteraars die er in de jaren negentig al bij waren.

Hoogland brengt een geactualiseerde versie van zijn programma, maar net als 20 jaar geleden kunnen de luisteraars bellen met hem en gaat hij geen onderwerp uit de weg. “Het basisidee blijft hetzelfde: babbelen met de luisteraars en dingen durven zeggen zoals ze zijn. Echte menselijke gesprekken. Maar het programma zal opnieuw serieuze onderwerpen en absurde humor combineren”, aldus Hoogland. Het Land van Hoogland is volgende week van maandag tot donderdag te horen van 22u tot 1u op Joe.

Omroepers maken tijdelijke comeback

Ook het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx doen iets extra voor de 90’s-week: ze nodigen elke ochtend tussen 7u en 9u omroepers uit de jaren negentig uit. Zo gaan onder andere Anne De Baetzelier, Johan Verstreken, Martine Prenen, Marlène De Wouters en Lynn Wesenbeek de vaste ochtendrubrieken aankondigen en de Joe-nieuwslezers ontlasten van hun taken. Speciaal voor de gelegenheid is de ochtendshow van Joe volgende week ook live te volgen tussen 6 en 9 op televisiezender CAZ.