Growth Inc. en MediaTrainingBenelux stappen in strategische samenwerking

FacebookTwitterLinkedIn

MediaTrainingBenelux en Growth Inc. slaan de handen in elkaar om hun aanbod op het vlak van crisiscommunicatie, mediatraining en debattraining in België, Nederland en Luxemburg verder te versterken.

MediaTrainingBenelux wordt geleid door Evert van Wijk en startte ruim 30 jaar geleden vanuit Brussel als eerste en enige communicatiebedrijf dat zich volledig richtte op mediatraining en debattraining voor het bedrijfsleven en de politiek. De afgelopen jaren trainde MediaTrainingBenelux honderden politici, waaronder diverse Eurocommissarissen, premiers, ministers en parlementsleden. Ook werkt het bureau voor heel wat opdrachtgevers uit het bedrijfsleven en de overheid.

Sinds de start van Growth Inc. in 2016 werkt MediaTrainingBenelux al nauw samen met het Antwerpse adviesbureau dat gespecialiseerd is in reputatiemanagement, bedrijfscommunicatie, public affairs en crisiscommunicatie. “Zowel voor Growth Inc. als voor MediaTrainingBenelux is deze joint venture een logische vervolgstap om de dienstverlening op het vlak van mediatraining en debattraining verder te versterken en uit te breiden”, aldus Evert van Wijk.

Peter De Keyzer, Managing Partner van Growth Inc.: “Met de spectaculaire groei van social media geldt meer dan ooit dat media reputaties kan maken of kraken. Mediatraining maakt dan ook al van in het begin deel uit van de diensten die we onze klanten aanbieden. Door deze samenwerking maken we van mediatraining een volwaardige business unit. In België en Nederland is Evert al jarenlang dé referentie op dit vlak. Hij trainde zowel CEO’s, managers en bestuursleden van grote multinationals als politici over de partijgrenzen heen. We zijn dan ook bijzonder trots dat we door deze nog intensere samenwerking onze klanten nog beter wapenen voor televisieoptredens, radio-interviews, debatten en omgang met nieuwe media.”