Vlaamse overheid bevestigt vertrouwen in The Oval Office

FacebookTwitterLinkedIn

Het Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid, in samenwerking met het Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken, heeft na competitie een nieuwe raamovereenkomst toegewezen aan The Oval Office. Het bureau zal de komende jaren instaan voor het ontwikkelen van communicatiestrategie├źn en -campagnes, alsook voor het ontwikkelen van digitale en niet-digitale grafische ontwerpen die daaruit voortvloeien.

The Oval Office kan voor de opmaak van ontwerpen en communicatieacties ingeschakeld worden door onder andere de meer dan 70 entiteiten van de Vlaamse overheid (bijvoorbeeld Agentschap Natuur & Bos, Departement Werk en Sociale Economie of Agentschap Binnenlands Beleid), het Vlaams Parlement, Vlaamse Openbare Instellingen (VOI) en de Vlaamse Gemeenschapscommissie.

In het gunningsverslag prees de jury onder meer de strategische analyse en aanbevelingen, de creatieve en conceptuele uitwerkingen en de kwaliteit van het team.

Met deze toewijzing bevestigt de Vlaamse overheid haar vertrouwen in The Oval Office met wie ze de afgelopen 4 jaar reeds samenwerkte.