Virginie Van Rossum en Corentin Depaire vervoegen het consulting team van Havas Media Belgium

FacebookTwitterLinkedIn

Het Havas Media Belgium consulting team werd verrijkt met twee senior profielen: Virginie Van Rossum en Corentin Depaire. Hun respectievelijke professionele ervaringen van meer dan 20 jaar in de wereld van communicatie en technologie zijn essentiële troeven om samen met Sophie Vancoppenolle, Diederick Dekeyzer en Julien Depaire een team van omnichannel planners en account executives van bijna 20 talenten te coördineren.

Virginie Van Rossum heeft zich ontwikkeld binnen MEC/Wavemaker en OMD, afwisselend met audiovisuele expertise, mediaplanning en client management. Wat Corentin Depaire betreft, na meer dan 8 jaar bij Dentsu België te hebben gewerkt in digitale functies, werd zijn loopbaan in Frankrijk uitgebreid in consulting en technologie bij onder meer Equancy en Xandr.

Hugues Rey, CEO van Havas Media: “Om de vele uitdagingen van de komende jaren (economisch, ecologisch, technologisch en maatschappelijk) aan te gaan, is de oplossing om de anciënniteit van onze teams te versterken. Daarom zijn we blij met de komst van Virginie en Corentin, die samen bijna 40 jaar ervaring hebben.