Havas Media Network Belgium splitst zich op in Havas Media en Arena Media, onder leiding van respectievelijk Julien Depaire en Tim Vanacker

FacebookTwitterLinkedIn

Arena Media is actief in 65 landen en zal in België geleid worden door Tim Vanacker, die na 18 maanden bij Mediacom terugkeert naar de Havas-familie.

Hugues Rey, CEO Havas Media Network Belgium: “Door Arena Media in België tot leven te brengen, kunnen we conflicterende klanten binnen de groep beheren, maar ook onze eigen talenten de kans bieden om te floreren door te investeren in een groeiend project. We zijn blij om opnieuw te kunnen samenwerken met Tim, een echt talent met een passie voor media en merken. Met Julien Depaire, die al bijna 6 maanden met succes een gelijkaardige rol vervult bij Havas Media, vormen zij een duo waarmee we kunnen inspelen op de ambitieuze uitdagingen van onze adverteerders.”

Tim Vanacker, Managing Director Arena Media: “Als onderdeel van de Havas-familie maken we bij Arena Media een betekenisvol verschil voor merken, bedrijven en mensen. Als experts op het gebied van consumentengedrag zijn wij van mening dat traditionele benaderingen moeten worden aangevuld met een bredere en rijkere communicatie-ervaring. Binnen de groep hebben we het voorrecht om te mogen samenwerken met mensen gespecialiseerd in media, strategie, data en content.”

Het Havas Media Network Leadership Team bestaat uit Angelique De Clercq (Talent), Alessandro Pepi (Finance), Marc Dewulf (Operations & Growth), Julien Depaire (Managing Director Havas Media) en Tim Vanacker (Managing Director Arena Media).

In samenwerking met Havas Media en Arena Media brengt Havas Media Network ook CSA (Consumer Science Analytics) en Havas Market samen, respectievelijk de activiteiten data/insights/intelligence en e-commerce/market places.