Ads & Data organiseerde finale Het Slimste Reclamebureau ter Wereld

FacebookTwitterLinkedIn

Ads & Data organiseerde dit najaar voor de eerste keer Het Slimste Reclamebureau ter Wereld. 32 reclamebureaus namen deel. iO, Hannibal en LDV United schopten het tot de finale die vanaf donderdag 10 november te bekijken is op GoPlay.

De finale werd op 4 november opgenomen in de tv-studio in Vilvoorde. iO, Hannibal en LDV United mochten plaatsnemen in de stoelen van De Slimste Mens ter Wereld. Erik Van Looy zelf was de presentator van dienst, professioneel bijgestaan door juryleden Bart Cannaerts en Amelie Albrecht.

Lotte Bongaerts van iO, Thijs Ameye van Hannibal en Floris Adriaenssens van LDV United hadden de eer om hun reclamebureau te verdedigen. De kandidaten die het finalespel mochten spelen, bleken aan elkaar gewaagd.

Op donderdag 10 november komt Vlaanderen dus niet enkel te weten wie de winnaar van De Allerslimste Mens ter Wereld is, maar ook die van Het Slimste Reclamebureau ter Wereld. De aflevering is vanaf 12u te bekijken op GoPlay en de website van Ads & Data.

Het enthousiasme binnen de reclamesector om deel te nemen was ontzettend groot. De finale was de apotheose, één waarin reclame en humor hoogtij vierden. Eentje waar we graag een vervolg aan breien. Volgend jaar zal Ads & Data dan ook een tweede editie van deze legendarische quiz organiseren”, vertelt Els Vercauteren, Creative Concepts Director Ads & Data Brand Studio.