Programmatic expert Gamned! lanceert Emerge!

FacebookTwitterLinkedIn

Gamned!, expert in programmatic advertising sinds 2009, lanceert Emerge!. Dat is een dienst voor adverteerders die aan het werk gaat met “nog onderbelichte wetenschappelijke datagegevens” om zo nieuwe marketinginzichten aan te bieden.

Het aanbod is gebaseerd op een analyse van de reacties van internetgebruikers om zo accurate en nuttige informatie te verkrijgen over hun profielen, gedrag en verplichtingen. Is mijn aankoop overal hetzelfde? Zijn aankopen van een bepaald product weersgevoelig? Op welk type bericht reageert mijn doelgroep het best? Het zijn maar enkele vragen waarop Emerge! een antwoord kan bieden om adverteerders te helpen bij het verfijnen van hun mediaplan en marketingstrategie.

Anthony Spinasse, medeoprichter van Gamned!, legt uit: “We zien hoe onze experts met hun inzichten de mediagegevens beter kunnen begrijpen en zo onze klanten kunnen helpen om hun doelgroep efficiënter te bereiken. Gamned! wil dan ook een echte rol spelen in strategische aanbevelingen en tevens nieuwe zakelijke opportuniteiten voor adverteerders identificeren”.