Primetime Communication wordt Remy Communication

FacebookTwitterLinkedIn

Het Leuvense communicatiebureau Primetime Communication, onderdeel van de Primetime Group, zal voortaan door het leven gaan als Remy Communication.

Naast een nieuwe naam, is er ook een nieuwe visie en aanpak: die van people proof marketing. Katrien Houtmeyers legt uit: “We zullen échte verhalen van échte mensen brengen. We doen dit met een specialistenpool die campagnegericht te werk gaat. En met een ecosysteem waar er een continue toestroom is van frisse ideeën van young potentials, plus een interne academy pool en de kracht van senior consultants”.

Van een verticaal georganiseerd bedrijf gaat Remy Communication naar een horizontale structuur. Zonder strikte afdelingen, maar met een twintigtal marcomspecialisten die campagnegericht werken. Een nieuwe generatie komt aan het roer: Katrien Houtmeyers (managing director), Saartje Van Nijlen (coach online), Hendrik-Jozef Bisschop (coach branding) en Niels Janssens (coach content).

Remy Communication behoort samen met Stand By en Primetime Events tot de Primetime Group, die in 2018 met een 50-tal werknemers een omzet van 11 miljoen euro draaide.

Het volledige verhaalt leest u hier.

Van links naar rechts: Katrien Houtmeyers, Niels Janssens, Hendrik-Jozef Bisschop en Saartje Van Nijlen.