Clear Channel breidt zijn DOOH programmatisch aanbod uit door een nieuwe samenwerking met Hivestack

FacebookTwitterLinkedIn

Clear Channel kondigt een samenwerking aan met Hivestack, het onafhankelijke DOOH programmatic technologiebedrijf. Deze samenwerking geeft Belgische en internationale adverteerders, agentschappen en omnichannel platformen toegang tot Clear Channels DOOH-inventaris in België via Hivestacks SSP.

Adverteerders kunnen de programmatische mogelijkheden gebruiken om doelgerichte campagnes te plannen, activeren en meten op meer dan 850 digitale schermen in het hele land, zowel in stations als op straat, en op meer dan 12.000 schermen in gans Europa, met een snelle, eenvoudige en betrouwbare verbinding. Deze samenwerking breidt het programmatische aanbod van Clear Channel uit als onderdeel van Clear Channel LaunchPAD, het pan-Europese advertentieplatform dat programmatische, geautomatiseerde en directe inkoopkanalen biedt.

Dit partnerschap versterkt ons streven naar het leveren van innovatieve advertentieoplossingen. Samen openen we nieuwe deuren voor adverteerders en bieden we toegang tot de DOOH-inventaris van Clear Channel. We zijn vastbesloten om de toekomst van out-of-home media te creëren en geavanceerde advertentie-oplossingen te bieden om te voldoen aan de steeds veranderende behoeftes van onze klanten“, zegt Baudouin van de Berg, Sales Director Clear Channel Belgium.