Trustmedia breidt zijn aanbod uit met programmatic advertising

FacebookTwitterLinkedIn

In september 2023 introduceerde Trustmedia, de advertentieregie van De Tijd en L’Echo, in samenwerking met Magnite, een vernieuwd programmatic aanbod. Deze strategische samenwerking met Magnite brengt een premium digitaal displaynetwerk binnen handbereik in het programmatic ecosysteem, beschikbaar via preferred of guaranteed deals.

Hans De Rore (CCO Mediafin): “Voor 2024 staat programmatic advertising bovenaan de lijst van nieuwe mogelijkheden voor adverteerders om de doelgroep van De Tijd en L’Echo te bereiken. Met deze uitbreiding van ons aanbod komen we tegemoet aan zowel nationale als internationale vraag.”

Het vernieuwde aanbod omvat preferred deals en programmatic guaranteed om de hoge kwaliteitsnormen (viewability, brand safety, enz.) te handhaven.

Na een succesvolle bèta-periode in het vierde kwartaal van 2023 met campagnes van diverse agencies (zoals GroupM en Duval Branding) en adverteerders uit diverse sectoren, zet Trustmedia vol vertrouwen in op de verdere ontwikkeling van programmatic.