Postgraduaat Content Marketing: start van een nieuwe sessie

FacebookTwitterLinkedIn

Na een succesvolle eerste editie organiseert AP Hogeschool Antwerpen ook in het komende academiejaar het postgraduaat Content Marketing. Het is de eerste en enige officiële content marketingopleiding in België. Het postgraduaat werd ontwikkeld in samenwerking met content marketingvakfederatie CUSTO / ACC en 6 toonaangevende Belgische content marketingbureaus.

Het postgraduaat (na bachelor of master) richt zich zowel op pas afgestudeerde studenten in marketing, communicatie, journalistiek, PR of advertising, als op mensen uit het werkveld die al enige of meerdere jaren ervaring hebben maar zich willen bijscholen in deze nieuwe discipline. De opleiding betreft één weekavond en één zaterdag per maand waardoor het perfect combineerbaar is met een fulltime job of andere opleiding. Afgelopen academiejaar nam 1/3 pas afgestudeerden en 2/3 mensen uit het werkveld deel aan de opleiding.

De opleiding is opgebouwd uit expert classes, gastcolleges, workshops en agency-sessies. De lessen vinden plaats op dinsdagavond van 18 tot 21u op AP campus Meistraat en zijn ingedeeld in 5 modules. Na elke module is er ook een zaterdagsessie met workshops. Je werkt gedurende het hele traject aan een eigen portfolio-opdracht als afstudeerproject.

Meer informatie kan u hier terugvinden.