LN24 op Auvio vanaf 22 maart

FacebookTwitterLinkedIn

Zoals aangekondigd in februari zullen de RTBF en LN24 samenwerken door LN24-content op Auvio te integreren. Dit partnerschap moet het nieuws- en informatieaanbod op Auvio uitbreiden en LN24 de mogelijkheid bieden om via het digitale platform van de RTBF een ruimer publiek te bereiken. Vanaf 22 maart zijn alle magazines en journaals van LN24 in replay beschikbaar op Auvio.

Op 22 maart start dus de eerste fase van de integratie van LN24-content op Auvio. In deze eerste fase zijn beschikbaar in replay:

  • de dagelijkse journaals en nieuwsflashes: het journaal van 8u (weekend), de journaals van 9u, 10u, 12u, 18u en 21u (ma-vrij) en het laatavondjournaal (ma-vrij).
  • het dagelijkse programma ‘Pour Info’.
  • de belangrijkste dagelijkse uitzendingen zoals ‘La Matinale’ (ma-vrij) en ‘Les Visiteurs du Soir’ (ma-do).
  • de wekelijkse duidingsmagazines (Les Acteurs de l’Éco, Le Mag Inter, Questions de Santé, Success Stories, Club Europe, Chez Laurette et Olivier, Salle de Presse, 50 Minutes Avec, Cause Toujours, Super Sunday, The John Late show en Mag Immo).

De journaals, nieuwsflashes en ‘Pour Info’ zullen gedurende 7 dagen beschikbaar zijn op Auvio. De verschillende uitzendingen van ‘La Matinale’, ‘Les Visiteurs du Soir’ en de wekelijkse magazines zullen een heel jaar kunnen bekeken worden.

De tweede integratiefase, met name de beschikbaarheid van live LN24-programma’s op Auvio, gaat van start in de komende weken.