AI5050 op dinsdag 10 oktober in Grimbergen

FacebookTwitterLinkedIn

AI5050 is een conferentie die draait om de vraag: “Hoe kun je als bedrijf groeien en excelleren met behulp van AI?”. Kortom, hoe kun je winnen met AI?

Op dinsdag 10 oktober nodigen Vincent Nys, Rik Lagey en Rien van den Bosch je uit om de wereld van artificial intelligence te ontdekken in de Hi! Site in Grimbergen, ook bekend als de voormalige kantoren van Douwe Egberts. Het wordt een dag vol inzichten, inspiratie en praktische kennis.

AI5050 is de opvolger van Strategic Marketing Day, dat voor het laatst plaatsvond in 2019.

De wereld is echter blijven draaien en er is één onderwerp dat de afgelopen maanden alle aandacht heeft opgeëist: kunstmatige intelligentie, beter bekend als AI. AI bestaat al meer dan 30 jaar, maar het lijkt nu pas echt door te breken binnen vele bedrijven.

“Normaal gesproken stellen we ons evenement altijd in het teken van een actueel onderwerp in de wereld van (digitale) marketing. Maar AI is anders. AI gaat verder dan één vakgebied of sector. De mogelijkheden van AI strekken zich uit over alle bedrijfstakken en afdelingen. AI is niet alleen relevant voor marketeers, het is een spelveranderaar voor iedereen.”

Meer informatie in onze agenda en op AI5050.com.