Mediaplus België groeide in 2022 met 22% dankzij AI

FacebookTwitterLinkedIn

Mediaplus België, het media- en data-agentschap van de Serviceplan Group, kondigt een opmerkelijke stijging van 22% aan in de UMA/RECMA-ranking in 2022. Deze prestatie volgt op de acquisitie van klanten als Capri Sun, Eckes Granini, C&A en Decathlon, wat de expertise in de retailsector bevestigt.

Mediaplus België innoveerde onlangs nog binnen het Belgische medialandschap met AMMM (Automated Marketing Mix Modeling), waarmee merken hun mediaplannen sneller, nauwkeuriger en kosteneffectiever kunnen afstemmen door kunstmatige intelligentie en zo offline en online touchpoints effectiever te maken.

Enzo Ricciulli en Régis Watrisse, Managing Partners Mediaplus Belux: “Dankzij onze Duitse wortels die traditie en innovatie combineren, kunnen we zeggen dat we in België aan de top staan wat betreft het optimaliseren van de mediaplannen van onze klanten. Onze zeer snelle vooruitgang in de afgelopen drie jaar in de UMA/RECMA-ranking bevestigt onze knowhow en onze beheersing van kunstmatige intelligentie toegepast op mediastrategie en -inkoop.”