Laden Evenementen

AI5050

09:30 - 18:00
FacebookTwitterLinkedIn

How to win with/from AI

AI5050 is een conferentie die draait om de vraag: “Hoe kun je als bedrijf groeien en excelleren met behulp van AI?”. Kortom, hoe kun je winnen met AI?

Op dinsdag 10 oktober nodigen we je uit om de wereld van AI te ontdekken in Hi!Site in Grimbergen, ook bekend als de voormalige kantoren van Douwe Egberts. Het wordt een dag vol inzichten, inspiratie en praktische kennis.

Strategic Marketing Day meets AI5050

Het is bijna vier jaar geleden sinds onze laatste Strategic Marketing Day, en het voelt als een eeuwigheid. We hadden ons 10-jarig jubileum graag met jullie gevierd, maar helaas stak COVID-19 daar een stokje voor. De wereld is echter blijven draaien, en er is één onderwerp dat de afgelopen maanden alle aandacht heeft opgeëist: Kunstmatige Intelligentie, beter bekend als AI. AI bestaat al meer dan 30 jaar, maar het lijkt nu pas echt door te breken binnen vele bedrijven.

Normaal gesproken stellen we ons evenement altijd in het teken van een actueel onderwerp in de wereld van (digitale) marketing. Maar AI is anders. AI gaat verder dan één vakgebied of sector. De mogelijkheden van AI strekken zich uit over alle bedrijfstakken en afdelingen. AI is niet alleen relevant voor marketeers; het is een spelveranderaar voor iedereen.