Whyte Corporate Affairs versterkt zijn Internal & Change team

FacebookTwitterLinkedIn

Om de groei van het Internal & Change team te ondersteunen, heeft Whyte Corporate Affairs twee senior profielen aangeworven. Anne-Sophie Martin en Ann Massart treden aan als Senior Advisors. De versterking van het team komt tegemoet aan de groeiende vraag naar strategisch advies en operationele ondersteuning op het vlak van veranderingstrajecten in bedrijven en organisaties.

Anne-Sophie Martin (foto links) begon haar carrière in mediarelaties en crisiscommunicatie. Al snel ontdekte ze een passie voor personeelscommunicatie en veranderingsmanagement. Na enkele jaren in een consultancybureau te hebben gewerkt, werd ze in 2016 Group Internal Communications Manager bij online reisorganisatie eDreams ODIGEO. Bij Whyte Corporate Affairs legt Anne-Sophie zich toe op employer branding, crisis preparedness en change projecten.

Ann Massart (foto rechts) is al meer dan 25 jaar actief in bedrijfscommunicatie. Gedurende haar carrière ontwikkelde ze een echte passie voor interne communicatie en veranderingstrajecten. Ze deed ervaring op in tal van communicatieafdelingen van bedrijven in verschillende sectoren. Bij Whyte Corporate Affairs is ze verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het Internal & Change team en zal ze voornamelijk de projecten aansturen van het kantoor in Antwerpen.

Florence Jaspart, hoofd van de afdeling Internal & Change: “De komst van deze twee experts is een belangrijke boost voor ons team, dat nog beter zal kunnen inspelen op de vele vragen van onze klanten. De transformaties waarmee organisaties geconfronteerd worden, zijn talrijk en gebeuren alsmaar sneller. Bedrijven hebben nu meer dan ooit behoefte aan ervaren consultants die niet alleen diepgaande strategische analyses kunnen uitvoeren, maar ook in staat zijn om management- en operationele teams ter plaatse te ondersteunen. Of het nu gaat om gevoelige aankondigingen of het begeleiden van positieve transformaties, een efficiënte communicatie op maat is essentieel voor het management. En daar kunnen wij een rol spelen.”