Mailien Nguyen benoemd tot Practice Lead Influencer Marketing bij Team Lewis

FacebookTwitterLinkedIn

Team Lewis benoemt Mailien Nguyen tot Practice Lead Influencer Marketing, naast haar bestaande rol als Campaign Manager. Met haar achtergrond in public relations en influencermarketing richt ze zich op het bedenken, uitvoeren en evalueren van strategische en creatieve influencercampagnes.

Mailien zal de steeds veranderende influencerwereld nauw in de gaten houden voor de verschillende B2B- en B2C-klanten van Team Lewis. Met haar sterk influencernetwerk zal ze klanten bijstaan met raad en daad om de juiste content creators te kiezen voor hun merk.

Delphine De Pauw, Managing Director van Team Lewis Belgium: “Mailien begrijpt als geen ander wat er nodig is voor een krachtige strategie achter een influencercampagne en heeft een scherp oog voor het meten van de impact ervan. De voortdurende veranderingen in de regelgeving rondom influencermarketing benadrukken het belang van een toegewijde experte voor onze klanten.”

Mailien Nguyen: “Ik ben vastbesloten om onze influencermarketingdiensten verder uit te breiden en dynamische, resultaatgerichte campagnes te creëren voor onze klanten. Ik wil niet alleen merken en influencers verbinden, maar ook een sterkere band creëren tussen merken en hun doelgroepen. Daarbij staan échte ervaringen centraal, gezien influencersamenwerkingen veel verder gaan dan alleen het delen van content. Ik begrijp hoe belangrijk het is om zorgvuldig de juiste influencers te selecteren om het imago van een merk te versterken.”