Vastgoedbedrijf CORES Development gebruikt nu ook MediaSpecs

FacebookTwitterLinkedIn

CORES Developmentontwikkelt duurzaam vastgoed op locaties die kwalitatieve verdichting toelaten en waar alle parameters kloppen: mobiliteit, groen, vraag en aanbod“.

CORES wordt met plezier abonnee van MediaSpecs en kan als adverteerder goed gebruikmaken van de info over alle nationale businessmedia, regionale media en bouwpublicaties die er in de database te vinden zijn, gaande van vakpers en online media tot out-of-home enz.

Sophie Engels, Communication Manager bij CORES Development: “Omdat wij projecten in voorbereiding, uitvoering en verkoop hebben over bijna heel het land is MediaSpecs een geschikte tool om bijvoorbeeld de juiste regionale media te ontdekken“. De media in de database reiken tot in alle windrichtingen van België en Luxemburg.

Met ons abonnement op MediaSpecs willen we ook een vinger aan de pols houden van de laatste trends en opportuniteiten in het medialandschap“, vertelt Sophie Engels.

Tussen de in totaal 5.600 verschillende media kan CORES Development zoeken naar reclametarieven, redactionele en commerciële contactgegevens en technische fiches van de media die hun het meest aanspreken om in hun communicatie op te nemen.

U wil ook de MediaSpecs Database ontdekken? Contacteer ons en wij geven u graag meer info en een vrijblijvende demo!