Valérie Allard versterkt Whyte Corporate Affairs als Operations Director

FacebookTwitterLinkedIn

Valérie Allard vervoegt het team van Whyte Corporate Affairs in de nieuwe functie van Operations Director. Haar komst maakt deel uit van de verdere ontwikkeling en groei van het agentschap. In haar nieuwe rol zal ze het operationele beheer van het agentschap op zich nemen wat voor de partners meer ruimte creëert om zich toe te leggen op de verdere uitbouw van het bedrijf en de adviezen naar klanten toe, de uiteindelijke kernactiviteit van het bureau.

Na het behalen van haar diploma van Handelsingenieur aan de Solvay Business School van de VUB, begon Valérie haar carrière als pr-coördinator bij het bedrijfsadviesbureau EY. In de daaropvolgende 15 jaar deed zij ervaring op in verschillende ondersteunende functies bij grote internationale bedrijven zoals British Telecom en Deloitte. Daarna leidde ze de operationele zaken in goede banen binnen verschillende domeinen: van financiën tot HR en van administratie tot IT – eerst bij een plaatselijk advocatenkantoor en de laatste 5 jaar bij het internationale advocatenbureau Norton Rose Fulbright.

Voor de eerste maal heeft het agentschap de kaap van 5 miljoen euro aan bruto-inkomsten overschreden, wat neerkomt op een groei van 15% in 2020. Tegelijkertijd heeft het hele team gewerkt aan de diversificatie van het aanbod: na de opening van een tweede kantoor in Antwerpen en de oprichting van een team gespecialiseerd in interne communicatie en ‘change management’, heeft Whyte Corporate Affairs onlangs twee nieuwe creatieve bureaus gelanceerd om haar groei verder vorm te geven: Twyst en StudioTokyo.

Eveline De Ridder, Vennoot/Partner bij Whyte Corporate Affairs uit: “Met de komst van Valérie versterkt Whyte Corporate Affairs haar interne organisatie om beter te kunnen inspelen op de uitdagingen van vandaag en morgen. In de loop van haar carrière heeft Valérie een ruime ervaring opgebouwd in operationele excellentie, analyse en -optimalisatie van processen binnen consultancybedrijven. Vanuit haar open persoonlijkheid is Valérie een kei in het uitbouwen van goede relaties met diverse belanghebbenden. Het is dan ook met veel enthousiasme dat we Valérie in ons team verwelkomen.”