MediaSpecs On The Road – De MediaSpecs Database goes mobile!

MediaSpecs
FacebookTwitterLinkedIn

Zoeken, bewerken en plannen in de Database is nu nog makkelijker geworden! Waar je vroeger achter je laptop of desktop-pc moest zitten om vlot toegang te hebben, kun je nu ook via de website vanop smartphone en tablet in de Database met je gebruikelijke login. Kortom, MediaSpecs is er voortaan ook On The Road.

Onderweg nog snel last-minute info consulteren voor je meeting? Wat was de prijs ook weer voor een leaderboard op die website? Welke afmetingen moeten we voorzien voor een halve pagina in dat magazine? Wie was toch weer onze contactpersoon bij dat bedrijf? Welke regies bieden reclame op broodzakken? Of zelfs: welke media hadden we ook weer overwogen in ons mediaplan?

Alle info die je kan terugvinden in de Database op desktop, net als alle bewerkingen die je kan doen op desktop, kun je nu ook doen vanop je smartphone of tablet, waar je ook bent.

Ons hardwerkend IT-team heeft alles uit de kast gehaald om de Database-functionaliteiten responsive te maken.

(ontdek de whereabouts van alle functionaliteiten onder de afbeelding)


Om je meteen wegwijs te maken op smartphone en tablet, lijsten we hier voor je op op welke plekken je de belangrijkste navigatie-elementen terugvindt:

  • filters: nog steeds links, nu bovenaan achter de blauwe knop
  • tabbladen media – personen – bedrijven: nog steeds rechts bovenaan, nu achter de blauwe knop
  • navigatiemenu (website / database): nog steeds bovenaan, nu rechts achter het zwart-witte hamburgertje
  • selecties en mediaplannen: nog steeds bovenaan, nu achter het groene dropdown-menu
  • personaliseren: met de oogjes – inklappen wat je niet nodig hebt, uitklappen wat je handig vindt

Ontdek de look en feel van de mobiele MediaSpecs Database zelf, door in te loggen op de website via smartphone of tablet. Of kom al eens vlug piepen door nu je browservenster te versmallen op desktop.