Push To Talk versterkt het netwerk van Duval Union

FacebookTwitterLinkedIn
push to talk

Event- en communicatiebureau Push To Talk versterkt het creatieve ecosysteem van Duval Union. Push To Talk is een ‘live conversation agency’ gespecialiseerd in het organiseren en communiceren van evenementen met een boodschap. Het neemt daarmee een unieke plaats in binnen Duval Union, het netwerk van expertises dat werd opgericht door André Duval, Marc Bresseel en Klaus Lommatzsch.

Tom Bellens, oprichter van Push To Talk, organiseert al meer dan vijftien jaar evenementen. Startpunt is telkens het doel dat een bedrijf of organisatie wil bereiken. In deze turbulente tijden ondergaan bedrijven vaak een crisis of veranderingstraject. Push To Talk vertaalt elke boodschap (goed of slecht) in een oprecht verhaal, maakt emoties los en zet on- en offline conversaties in gang. Zo worden conversaties de motor van echte verandering.

Push To Talk en Duval Union willen het event terug de plaats geven die het verdient. De kracht van een event zit in zijn referentiewaarde: hoe vaak kan je er nadien naar terug verwijzen? Dat hangt in grote mate af van de visies, de ideeën en de verhalen die opborrelen bij het publiek. En die zijn, gelukkig maar, onvoorspelbaar. Mensen reageren, twijfelen, geloven, stellen vragen live en online en delen ze via social media. Laat deze verhalen niet verloren gaan, maar neem ze ernstig, luister ernaar en capteer ze. Laat live conversation uitgroeien tot gedragen verandering.

Tom Bellens: “De journalistieke aanpak van Push To Talk is cruciaal. Menselijke nieuwsgierigheid vormt de leidraad. Losse feiten en meningen bestaan niet. Push To Talk zoekt de achterliggende verhalen en verbanden, verheldert ideeën en koppelt ze aan bedrijfsdoelstellingen. Zo krijgt de werkelijkheid structuur en worden feiten en meningen relevant. Met kleine anekdotes komt het grote verhaal van een merk of bedrijf tot leven. Push To Talk kan snel informatie verzamelen, analyseren en begrijpelijk formuleren in een hedendaags concept voor een event, social media of persartikel. Met de juiste aanpak leidt zelfs een moeilijke boodschap tot een goede reputatie”.

André Duval: “Ik merk een enorme toename van creativiteit in de eventsector, maar ik mis vaak de strategie en de langetermijnvisie die de top van het bedrijf beoogt. Tom Bellens creëert events met een boodschap en speelt in op de verwachtingen van het hedendaags publiek met live experiences, live communication en live conversation. In deze tijden van veranderingen waarbij heel wat organisatie worstelen met de grote vragen rond verandering en digitalisering, is zijn gedurfde aanpak een verademing. Met Push To Talk biedt het ecosysteem van Duval Union een volledig verhaal van analyse en strategie over eventorganisatie, PR, audiovisuele content tot live en online communication”.

André Duval, Marc Bresseel, Tom Bellens & Klaus Lommatzsch

Vlnr: André Duval, Marc Bresseel, Tom Bellens en Klaus Lommatzsch.