Online book launch Zoonotic van Carole Lamarque (CEO Duval Union)

FacebookTwitterLinkedIn

Hoe gaat iets viraal? En bestaat er zoiets als een virale businessstrategie? Carole Lamarque, CEO en Founding Partner bij Duval Union Innovative Marketing, bouwde de voorbije decennia een stevige knowhow op aan innovatieve marketingkennis en kwam tot de succesformule om exponentieel te groeien met je bedrijf of boodschap.

Haar nieuwste boek Zoonotic wordt uitgegeven bij Lannoo Campus, waar eerder bestsellers Influencers (2017) en Unfair Advantage (2018) verschenen. Op 1 juni stelt ze Zoonotic online voor met co-host Ianka Fleerackers.

De wetenschap beschouwt een zoonotic virus als een combinatie van 2 dingen die we al weten, samengevoegd tot 1 nieuwe uitkomst. Een uitkomst die zo vernieuwend is dat het de wereld overneemt. Eerst leeft het onder de radar, maar dan, sneller en voor je het weet, gaat het de wereld rond in een exponentieel tempo.

Virale successen zijn geen toeval. Wat is de link tussen de werking van een pandemie en een virale businessstrategie? Tijdens deze crisisperiode staan 9 van de 10 bedrijven voor enorme uitdagingen. Anticipation and preparation are key! Investeer dus tijdig in je merk en bedrijf om zelf de zoonotic leider te zijn, in plaats van te wachten tot het te laat is. Je kan een ‘vaccin’ zoeken, maar dit is natuurlijk veel minder efficiënt. Zorg voor een sterke organisatie en een proactief markt- en communicatieplan om je krachtig te positioneren in de huidige markt.

In haar nieuw boek Zoonotic richt Carole Lamarque zich tot zowel de creatieve zelfstandige ondernemer als tot de leidinggevenden in grotere bedrijven die exponentieel willen groeien. Het bevat een ruim arsenaal aan voorbeelden en een serie DIY-oefeningen die je helpen om je eigen virale businessstrategie vorm te geven.

Meer informatie vindt u in onze Agenda.