Roularta en Duval Union lanceren Mediatech Accelerator

FacebookTwitterLinkedIn

Het multimediabedrijf Roularta Media Group (RMG) en Duval Union lanceren Roularta Mediatech Accelerator, een begeleidingsprogramma voor start-ups in (nieuwe) media. Met dit initiatief willen RMG en Duval Union de innovatie in de mediasector faciliteren en versnellen.

Roularta en Duval Union zullen de door hen geselecteerde start-ups steunen en begeleiden. De support van Roularta en Duval Union bestaat uit zowel funding (€ 25.000) als media for equity, housing en infrastructuur, toegang tot data en technologie, en knowhow en mentorship.

Voor dat mentorship zet Roularta zes topmensen uit de eigen organisatie in, onder meer huidig CEO Xavier Bouckaert en voormalig CEO Rik De Nolf. Ook externe experts als Edwig Tanghe (Connessence), Omar Mohout en Nick Boucart (Sirris) hebben hun medewerking al toegezegd. Duval Union Consulting, dat de accelerator structureel ondersteunt, speelt Dado Van Peteghem en Nick Vinckier als mentor uit.

Om de beste start-ups te selecteren, organiseren Roularta Media Group en Duval Union een pitch, waarin start-ups hun plan kunnen presenteren en aanprijzen.

Vanaf maandag 19 september kunnen kandidaten voor deze pitch zich inschrijven op www.roulartamediatech.be.