Paardenmagazine Léquimag blaast 10 kaarsjes uit

FacebookTwitterLinkedIn
equimag 10

Léquimag, het magazine voor paardenliefhebbers dat wordt uitgegeven door Bold & pepper, viert zijn tienjarig bestaan.

Hoofdredacteur Christian Simonart: “Het was een gewaagde gok: een Belgisch, Franstalig paardenmagazine op papier lanceren, net toen internet aan het opkomen was als het communicatiemiddel van de toekomst. Wij vonden dat de paardensport die investering in papier verdiende. De afgelopen tien jaar waren niet altijd makkelijk, maar dat maakt deze verjaardag nog specialer”.

Léquimag groeide uit tot een referentie, maar ook tot een multimediamerk (magazine, website, nieuwbrief en sociale media) dat bekendstaat voor zijn kwaliteit. Enkele maanden geleden onderging het magazine een heuse make-over, die de nieuwe redactionele lijn nog beter moet weerspiegelen. Hoewel Léquimag oorspronkelijk was bedoeld voor wedstrijdruiters, richt het tijdschrift zich intussen tot een veel breder publiek. In de laatste edities ligt de focus duidelijk op paardenliefhebbers in de ruime zin van het woord.

Deze tiende verjaardag mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom bezorgde Bold & pepper het nieuwe nummer een originele cover met feestelijke touch. Het nummer is verkrijgbaar via www.lequimag.be.