Outbrain versterkt salesteam met Ugur Elbasan

FacebookTwitterLinkedIn

Het native advertising platform Outbrain kondigt de aanwerving aan van Ugur Elbasan als Senior Sales Manager. Zij zal de portfolio van adverteerders en mediabureaus in de Benelux verder uitbreiden na een recordjaar in 2020.

Ugur Elbasan begon haar carrière bij ProduPress voor de site Immoweb.be, voordat ze bij Rossel aan de slag ging waar ze de digitale transformatie van het merk Vlan leidde. Met meer dan 18 jaar ervaring zal ze een leidende positie innemen binnen de sales operations om partnerships uit te breiden en te versterken.

Ugur Elbasan: “Ik ben trots om het team te versterken en kijk ernaar uit om Outbrain te helpen in hun missie om de meest betekenisvolle en betrouwbare online discovery feeds te creëren die een persoon, channel en marketeer met elkaar verbinden.”

Magdalena Flick, Managing Director voor de Benelux: “Ugur’s werk in het verleden met uitgevers in België positioneert haar uniek in de markt dankzij haar diepe banden met de industrie. De combinatie met haar brede saleservaring maakt het mogelijk om Outbrain’s momentum in de Benelux te versnellen.”

Nick Kalse, Head of Sales voor de Benelux: “Ugur is een perfecte aanvulling op ons snelgroeiende team en organisatie in de Benelux. Haar saleservaring bij La Libre Belgique, Paris Match en La Dernière Heure zal Outbrain’s positie in de markt versterken als een solide alternatief voor de walled gardens.”