Spaceback stelt Nick Kalse aan als Regional Director Benelux & Nordics

FacebookTwitterLinkedIn

Spaceback, het bedrijf gespecialiseerd in Social Display, stelt Nick Kalse aan als Regional Director voor de Benelux en de Scandinavische regio’s. Spaceback biedt een technologie aan die social media opneemt in online display.

Nick Kalse zal samenwerken met mediabureaus, trading desks, advertentienetwerken, uitgevers en adverteerders om de adoptie van het creatieve formaat Social Display te stimuleren.

Voordat hij bij Spaceback kwam, werkte Nick Kalse bij Outbrain als Managing Director voor Nederland en Head of Sales voor de Benelux. Hij werkte nauw samen met alle mediabureaus en adverteerders in de regio en was ook lid van de Taskforce Programmatic van VIA (IAB) Nederland. Hij zal rapporteren aan Craig Mytton, Head of Global Partnerships.

Craig Mytton over de aanstelling van Nick Kalse: “Ik ben erg blij Nick bij het team te mogen verwelkomen. Zijn ervaring in de Benelux is ongeëvenaard, en met zijn achtergrond ben ik er zeker van dat hij de markt vooruit zal kunnen stuwen naarmate bureaus, adverteerders en uitgevers de voordelen beginnen te zien die worden geboden door het creatieve formaat voor sociale weergave.