Géraldine Dellicour vervoegt MediaCom als Client Service Director

FacebookTwitterLinkedIn

Onder leiding van Corinne Verstraete, al bijna 3 jaar Managing Director, wordt de reorganisatie bij MediaCom voortgezet. Géraldine Dellicour gaat aan de slag als Client Service Director en zal enkele belangrijke klanten zoals Universal Pictures, Akzo Nobel en Informazout op zich nemen. Ze is al bijna 9 jaar actief in de mediawereld, voornamelijk bij Dentsu en Space, en wil haar visie overbrengen naar het beheer van haar klantenportfolio.

Géraldine Dellicour: “Ik start met veel enthousiasme en optimisme aan deze nieuwe uitdaging bij MediaCom. Met het vertrouwen van Corinne en haar goede begeleiding heb ik nu alles wat ik nodig heb om de relatie met onze bestaande klanten te laten groeien en nieuwe zakelijke kansen te creëren met onze prospects. We willen een sterke klanttevredenheid behouden door een ongeëvenaarde ervaring en een onberispelijke servicekwaliteit.​”

Tegelijkertijd wordt Taylor Mulakilwa gepromoveerd tot Head of Digital Media & Campaigns. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van de digitale plannen van de klanten en de ontwikkeling van digitale talenten.