De nieuwe Dailymotion is nu beschikbaar in België

FacebookTwitterLinkedIn
dailymotion

Dailymotion, de Europese site voor video-aggregatie en -sharing, kondigt de lancering in België aan van zijn nieuwe mobiele app, evenals de nieuwe desktop- en web-mobile versies. Ze bieden gebruikers persoonlijke toegang tot video’s, terwijl ze genieten van een nieuwe, meer intuïtieve en vloeiende gebruikerservaring. De nieuwe Dailymotion is ontworpen met als doel een ontspannende entertainmentervaring te bieden.

Premium inhoud op vlak van nieuws, sport, muziek en entertainment

De nieuwe Dailymotion positioneert zich als een unieke plek om video’s te bekijken op vier hoofdthema’s (nieuws, sport, muziek en amusement) om optimaal te voldoen aan de verwachtingen van 18-49-jarigen, de nieuwe hoofddoelgroep van het platform. Er wordt voorrang gegeven aan premium content, met speciale nadruk op de nieuwste video’s en live content.

Om zijn gebruikers optimaal te kunnen laten genieten van dit nieuwe premium aanbod heeft Dailymotion een nieuwe, snellere, persoonlijker en relevantere interface gecreëerd met volledig vernieuwde ergonomie en lay-out. Naast de nieuwe HTML5 videospeler, een zoekmachine en intelligente algoritmen, heeft het innovatieve functies ontwikkeld om de navigatie meer intuïtief te maken. Toegang tot inhoud wordt ook sterk vereenvoudigd. De nieuwe applicatie is volledig ontwikkeld door de teams van Dailymotion in Frankrijk.

Nieuwe reclamestrategie

De nieuwe Dailymotion past ook zijn reclamestrategie aan met op maat gemaakte aanbiedingen, aangepast aan de nieuwe manieren waarop video op internet wordt geconsumeerd. Het platform biedt daarbij een indrukwekkende ervaring dankzij innovatieve en minder opdringerige reclameformaten, zoals verticale in-video of custom pre-roll. Verder wordt er een verfijnder en intelligent beheer van advertentiedruk toegepast, om een comfortabele gebruikerservaring en een sterke merkintegratie te bevorderen.

Proximus Skynet Advertising is de reclameregie voor Dailymotion in België. Neem een kijkje in onze database voor meer informatie over de reclamemogelijkheden van Dailymotion.