MMBSY lanceert zusterbureau MMPRESS voor strategische en corporate communicatie

FacebookTwitterLinkedIn

MMBSY kondigt de oprichting van MMPRESS aan, een zusterbureau voor strategische en corporate communicatie. MMPRESS en MMBSY bundelen hun krachten om op een wendbare, kwalitatieve manier antwoord te bieden aan de meest uitdagende communicatievragen. Erika van Bogget wordt Managing Director van MMPRESS.

Myra Nurski, Managing Partner van MMBSY, legt uit: “We hebben gemerkt dat onze klanten steeds vaker vragen om advies op het gebied van corporate communicatie. Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn en aan al hun communicatiebehoeften te voldoen, zijn we op zoek gegaan naar een partner om MMPRESS op te richten.” Dat werd Erika van Bogget. Zij heeft in de afgelopen 15 jaar geïntegreerde communicatiestrategieën ontwikkeld, geleid en geïmplementeerd om zakelijke en reputatie-uitdagingen aan te pakken. Ze heeft gewerkt voor nationale en internationale bedrijven.

In het snel evoluerende zakelijke landschap van vandaag staan bedrijven voor ongekende uitdagingen om te voldoen aan de verwachtingen van belanghebbenden. Belanghebbenden eisen nu duurzaam beleid, maatschappelijke betrokkenheid, een ondersteunende werkomgeving die hun welzijn en identiteit waardeert, en transparantie in bedrijfspraktijken. Bij MMPRESS bieden we verhalen en campagnes die niet alleen aan deze verwachtingen voldoen, maar ook aansluiten bij de visie en het doel van onze klanten. Onze authentieke, overtuigende en onderscheidende verhalen geven vorm aan de overtuigingen van belanghebbenden, waardoor zij het merk promoten en actie ondernemen,” aldus Erika van Bogget, Managing Director van MMPRESS.

Door MMPRESS naast MMBSY te positioneren, streven we ernaar om zowel onze MMBSY-klanten als de klanten van MMPRESS de best mogelijke oplossingen te bieden op het gebied van innovatieve storytelling, met behulp van diverse expertise en creatieve vakmanschap,” aldus Mie Van der Auwera, Managing Partner van MMBSY.

Sinds de oprichting van MMPRESS heeft het duo drie gezamenlijke projecten afgerond voor JBC, Bristol en A.S.Adventure. MMBSY en MMPRESS maken deel uit van Duval Union.