MediaCom kondigt de komst aan van Anjaratiana Rahamefy en Yco Van Nieuwenhove

FacebookTwitterLinkedIn

Corinne Verstraete, Managing Director van MediaCom, bevestigt de komst van twee nieuwe medewerkers om het team te versterken.

Anjaratiana Rahamefy wordt aangesteld als Digital Planner. Ze is niet helemaal nieuw voor het MediaCom-team, aangezien ze de afgelopen 2 jaar als stagiaire aan de slag was bij het bedrijf. Ze behaalde een Master in Digitale Communicatie en in E-Commerce aan de European Communication School.

Yco Van Nieuwenhove start zijn professionele loopbaan als Connection Planner. Pas afgestudeerd aan de Belgian Advertising School en de Thomas More-universiteit, wil deze Business & Technology-enthousiasteling zich in deze rol ontwikkelen en de functie een persoonlijke touch geven.

Trouw aan MediaComs overtuiging “People First, Better Results”, zet Corinne Verstraete de ontwikkeling van het bureau voort met de consequente doelstelling om het niveau van dienstverlening aan huidige en toekomstige MediaCom-klanten verder te verhogen.

Corinne Verstraete: “We zijn verheugd deze twee nieuwe talenten te mogen verwelkomen die elk op hun eigen manier een belangrijke bijdrage zullen leveren aan de toekomst van MediaCom. Yco brengt een frisse wind in het team en zijn passie voor het vak zal hem enorm helpen in zijn ontwikkeling. Anjaratiana heeft zich de afgelopen twee jaar bij ons bewezen. We zijn er trots op dat we het verkrijgen van haar visum en werkvergunning hebben kunnen vergemakkelijken. Want buiten haar talent en haar arbeidsethos, weerspiegelt de aanwerving van Anjaratiana (van Malagassische afkomst) de tastbare en directe toepassing van diversiteit en inclusie, beide onderdeel van het DNA en de toekomstbestendige aanpak van MediaCom.”