Huawei Technologies kiest Progress Communications als PR- en communicatiepartner in België

FacebookTwitterLinkedIn

Huawei Technologies kiest voor Progress Communications als zijn communicatiebureau in België. Progress Communications zal Huawei ondersteunen in zowel zijn B2B- als B2C-communicatie. Het doel is om alle zakelijke oplossingen van het bedrijf meer onder de aandacht te brengen via mediarelaties en sociale media.

Huawei is een wereldspeler voor informatie- en communicatietechnologie en biedt op de zakelijke markt expertise in netwerkoplossingen, cyberveiligheid, zonne-energie, slimme mobiliteit en duurzaamheid aan. Huawei heeft Progress Communications in de arm genomen om die expertise meer onder de aandacht te brengen bij media, influencers en klanten in België om zo zijn verdere groei en merkbekendheid te bestendigen.

Bepalend voor de beslissing was de expertise van Progress Communications in de technologiesector. Het communicatiebureau heeft ervaring met soortgelijke klanten en kan een beroep doen op een uitgebreid netwerk van journalisten en influencers. Daarnaast hanteert Progress Communications een geïntegreerde aanpak die marketing en communicatie combineert om een op maat gemaakte strategie uit te werken.

Steffen Van Roosbroeck, Senior Public Relations & Public Affairs Manager bij Huawei Belgium: “De mensen van Progress Communications kwamen vanaf het eerste contact heel beslagen op het ijs. Niet enkel door hun uitstekende kennis van de technologiemarkt, maar ook door een zeer goed begrip van onze uitdagingen, hun geïntegreerde visie op mediarelaties en sociale media en hun enthousiasme.”

Miek Gielkens, Managing Director van Progress Communications: “Met zijn sterke focus op technologie als middel om een meer geconnecteerde, slimmere en duurzamere samenleving te creëren, vormt Huawei een uitstekende aanvulling op onze bestaande klantportfolio. Daarnaast is het natuurlijk gewoon een mooi merk met veel potentieel tot groei. Wij kijken ernaar uit om met Huawei samen te werken en samen mooie resultaten te boeken.”