Magazines van Riebedebie.be voortaan in regie bij Moizo

FacebookTwitterLinkedIn

De advertentieregie van de magazines Riebedebie.be vindt voortaan onderdak bij Moizo Media. De Koepel van Attracties & Musea, opgericht in 1988, is de koepelorganisatie van alle attracties en musea in Vlaanderen en Brussel. Ze treedt naar buiten onder de naam Riebedebie.be en verdedigt als enige representatieve sectorvereniging de belangen van de hele sector in het algemeen en van haar meer dan 200 leden.

Jaarlijks geeft de vereniging twee uitgaven uit waarin de meer dan 500 attracties en musea van de leden uitgebreid worden voorgesteld. De Infopocket en het Zomermagazine verschijnen elk op een oplage van 60.000 exemplaren (respectievelijk in februari en juni) en richten zich specifiek naar families die graag uitstappen maken, zowel recreatief als cultureel. De uitgaven worden gratis verspreid via de attracties, musea en toeristische diensten.

Daarnaast verschijnt in de zomer eveneens het Vakantieboek (60.000 exemplaren) gericht naar kinderen tot 12 jaar. De inhoud bestaat onder andere uit weetjes, spelletjes en vakantietips, specifiek voor deze doelgroep en hun (groot)ouders.

Met de magazines Riebedebie, Op Weg van Grote Routepaden vzw (7.500 exemplaren) en Sportief van Gezinssport Vlaanderen vzw (15.000 exemplaren) maakt Moizo Media een combinatie van titels die zich specifiek richten op actieve, sportieve en recreatieve Vlaamse families, met de focus op wandelen, fietsen en sportief reizen.