Moizo beheert de regie van de Gezinssport Vlaanderen-magazines

FacebookTwitterLinkedIn

De advertentieregie van de magazines van Gezinssport Vlaanderen vindt voortaan onderdak bij Moizo Media. De magazines in kwestie zijn ‘Sportief met de Wandelvogel’, ‘Sportief Zomervakanties’ en ‘Sportief Wintervakanties’.

Sportief met de Wandelvogel verschijnt vier keer per jaar op 15.000 exemplaren onder recreatieve clubleden en ‘Op Weg’-leden van Gezinssport Vlaanderen. Het magazine richt zich naar de actieve wandelaar en fietser die houdt van een gezonde vrijetijdsbesteding individueel, met familie of vrienden.

Sportief Zomervakanties (in januari) en Sportief Wintervakanties (in juli) verschijnen ook op 15.000 exemplaren en richten zich naar gezinnen, eenoudergezinnen, actieve 50-plussers en grootouders met kleinkinderen die op een actieve en georganiseerde manier hun zomer- of wintervakantie willen doorbrengen.

Gezinssport Vlaanderen is de sportdienst van de Gezinsbond, dat de belangen verdedigt van 250.000 gezinnen in Vlaanderen en Brussel. Met meer dan 550 aangesloten sportclubs en 38.000 sportieve en actieve gezinnen biedt Gezinssport Vlaanderen een enorm en divers sportaanbod voor het volledige gezin. Naast actieve vakanties in binnen- en buitenland en het familievriendelijke wintersportaanbod (met jaarlijks zo’n 3.500 deelnemers), organiseren zij ook diverse grote sportevents.

Moizo Media verzorgt eveneens de regie voor o.a. de magazines B2C als Op Weg, Bootmagazine, Hart voor Dieren, Historia en Wetenschap in Beeld.

V.l.n.r.: Sportief met de Wandelvogel, Sportief Wintervakanties en Sportief Zomervakanties

V.l.n.r.: Sportief met de Wandelvogel, Sportief Wintervakanties en Sportief Zomervakanties