Moizo steunt de vzw In4Care met gepersonaliseerde video call achtergrond

FacebookTwitterLinkedIn

Werken op afstand via video ten gevolge van de coronacrisis wordt het nieuwe normaal. Dat inspireerde het Antwerpse bureau Moizo Communicatie tot het aanbieden van een eenvoudige maar zeer efficiënte bedrijfstool: een gepersonaliseerde video call achtergrond op maat.

Moizo wil via de commercialisering een substantiële ondersteuning leveren aan de vzw In4Care, ‘brug tussen zorg en innovatie’. Een ledenorganisatie met meer dan 300 leden die ziekenhuizen en woonzorgcentra ondersteunt om zich voor te bereiden op de toekomst door onder andere het implementeren van innovatieve oplossingen en diensten. Moizo Communicatie groepeert dit initiatief onder de naam Moizo CleanTeam. Voor elke bestelling doneert Moizo 15 euro aan de vzw In4Care.

Cris Tiebackx, Managing Director van Moizo Communicatie: “Deze online tool combineert het beste van twee werelden voor ondernemers en bedrijven. Enerzijds wordt door deze ‘virtual background’ de privacy van de contactpersonen onderling gewaarborgd en dient men bij een online conference niet eerst alles netjes aan de kant te zetten. Anderzijds biedt het de mogelijkheid aan het bedrijf of organisatie om haar branding via logo, beelden en quotes te uniformiseren en versterken. Hierdoor communiceren alle medewerkers ‘vlekkeloos’ met een identieke achtergrond met de collega’s, klanten, leveranciers, enz.”

Nico De fauw, CEO van In4Care: “Dit is zonder twijfel een zeer originele actie die ook helemaal past binnen de webinars die we zelf organiseren in het kader van #zorg2021. Wij zijn uiteraard bijzonder opgetogen over deze spontane samenwerking geïnitieerd vanuit de Vlaamse ondernemerswereld.”