Nieuw magazine HUP! wil gezinnen inspireren en motiveren om te bewegen

FacebookTwitterLinkedIn

Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, pakt uit met een nieuw magazine: HUP!. Het magazine is de opvolger van ‘Sportief met De Wandelvogel’ en onderging een hele metamorfose: een nieuwe naam, een nieuwe vormgeving en een volledig nieuwe inhoud.

HUP! verschijnt vier keer per jaar op 25.000 exemplaren. Leden van Gezinssport Vlaanderen ontvangen het magazine gratis in hun bus. Niet-leden betalen 7 euro per nummer of kunnen een jaarabonnement aangaan voor 20 euro.

Moizo is de reclameregie. De reclametarieven en contactgegevens vindt u in onze database.

Wout Stevens, algemeen coördinator van Gezinssport Vlaanderen: “We kozen voor een grondige make-over van het vorige magazine, dat in oktober 2020 voor de laatste keer van de persen rolde. En dus: een nieuwe naam, een nieuwe vormgeving en nog meer aandacht voor leescomfort en goeie beelden. Ook aan de inhoud werd stevig gesleuteld. Via het magazine willen we gezinnen kennis laten maken met onze organisatie en proberen we hen te inspireren en motiveren om te bewegen.”

“Gezinssport Vlaanderen beschikt over een uitgebreid en divers sportaanbod voor het volledige gezin: voor ouders met kinderen, de actieve 50-plusser en grootouders met kleinkinderen. HUP! wil inspirerende activiteiten in de kijker zetten, authentieke beweegverhalen uit de doeken doen en met verrassende rubrieken gezinnen op sleeptouw nemen.”